Skriva på kvällen?

Jag sitter ensam i mörkret och skriver och det är kväll och nästan bara tomten är vaken. Fast han är väl på väg att kastas ut ur de flesta husen nu. Tillsammans med granen.

Normalt skriver jag tidigt på morgonen. Då har jag mest kontakt med mina känslor, min fantasi och mina tankar. På kvällen är jag trött. Det känns ovant att skriva ett blogginlägg innan jag ska gå och lägga mig, så som jag gör nu.

Fast ibland är det bra att prova något nytt. Att bryta invanda mönster. Vem vet vad som händer? Vem vet vad som kommer fram ur mitt huvud den här tiden på dygnet?

Kanske tömmer jag det på tankar så att jag kan sova gott inatt?

Kanske vaknar jag imorgon utan huvudet fullt med tankar som jag brukar?

 

Från hjärtat/

Anna-Karin

3 thoughts on “Skriva på kvällen?

  1. Bra att testa. Du blir kanske en skrivande nattuggla. 🙂 Jag är som du. Morgonen är bästa tiden. På kvällen är jag trött. Försöker att undvika att ha datorn på försent. Lever in i texterna och bloggarna och får därefter svårt att sova sedan. Bättre att varva ned med annat. Kalla stjärnkvällspromenader Latmasken vill styra över mig på annat. Vi får väl skaffa en ny hund så att vi måste gå ut. Nu ska jag hjälpa till med tyska glosor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s